diumenge, 19 de setembre de 2010

Aconseguir AntiVirus gratuïts

En Windows correm el perill de ser "atacats" per programes dolents-dolents que ens poden fer qualsevol trastada a l'ordinador, des de fer que una piloteta vagi de cantó a cantó (quins records!!!) fins prendre el control del nostre ordinador, recollir dades importants (usuaris, contrasenyes, números de compte, documents privats...)
Total, un munt de coses que no ens agradaria que ens passés. No és que en Linux no hi hagi virus, és que perquè un virus et faci alguna cosa en Linux tu li has de donar permís posant les contrasenyes de protecció (també hi ha qui ho fa...)

Per tant, és molt convenient tenir un antivirus instal·lat, operatiu i actualitzat. N'hi ha de molt bons de pagament, però també n'hi ha de molt bons gratuïts, tenen alguna limitació respecte a la versió de pagament però la cobertura bàsica l'ofereixen i funciona perfectament.

Personalment faig servir l'AVGfree des de que tinc connexió a Internet, va molt bé, és absolutament gratuït i actualitza la base de dades de virus quasi bé diàriament. No cal anar a Softonic per baixar-lo, aquí us deixo el link i cadascú que faci el que vulgui.

AVGfree


N'hi ha d'altres però com que no els he provat no els puc recomanar.


PS. Avui ha mort José Antonio Labordeta. DEP-ACS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada