diumenge, 6 de juny de 2010

Fem xup-xup?


Hola de nou,

Avui plantejaré la idea de fer xup-xup, en referència a la cuina d'hores de cocció per obtenir platillus deliciosos, ja fa temps que pel cap em fa xup-xup la idea de crear materials didàctics diferents al llibre tradicional, al "mostro" - "memoritzes" - "demostres" - "puntuo".


Fins ara no ho veia massa aplicable en el meu cas particular perquè, com tothom sap, als IES les condicions per fer ús de les dotacions informàtiques acostumen a ser bastant complicades, quan no hi ha una reserva preferent hi ha una incidència o l'Internet no funciona, o el soft que necessites no està instal·lat...

Però amb l'arribada de l'EduCAT 1x1 sospito que aquests inconvenients desapareixeran, no de cop ja que l'arrencada és i serà complicada, però a mig termini s'estabilitzarà el tema i serà bastant normal l'ús quotidià dels miniportàtils.

La idea, el xup-xup és anar el·laborant materials que facin més entenedora i engrescadora la Tecnologia a la ESO (es pot fer extensiu a altres àrees), de moment he creat un Wiki a Wikispaces per anar ordenant les idees i poder tenir una coordinació accessible i flexible entre tothom que s'hi vulgui apuntar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada